LÅMØ

LÅMØ

213Da er LÅMØ 2016 over for denne gang. Det var fyrste gang Radøy symjeklubb stilte med ein deltaker. Det skulle konkurreres i fem ulike stilarter: 400m fri, 200m rygg, 100m butterfly, 200m bryst og 200m medley. Det var eit stort og flott stevne med mykje god svømming. Tribunen var full av entusiastisk publikum, og finaleheatene ble klappet inn samtidig som lydanlegget spilte flott innkomst musikk. I de eldste klassene er konkurransen hard. Julie låg som nummer 22 sammenlagt før stevnestart. Hun perset på fire av fem distanser og svømte seg opp til 18. plass noe som hun er svært fornøgd med. Hun var mest fornøgd med 400meter fri, hvor hun perset med hele 11 sek og fikk tida: 5.27.52. Julie veit at ho må trene hardt til neste år dersom ho skal klare å kvalifisere seg, og håper at Radøy symjeklubb kan stille med flere deltakere til neste år.

Stengt for kommentarer.