Starter året med fredagsmedley i Åstveit hallen.

Starter året med fredagsmedley i Åstveit hallen.

Julie og Joakim starter året12540466_799797433500197_1038523955_n med fredagsmedley i Åstveithallen. Dagens fredagsmedley var distansen 400 m fri. Joakim debuterte på sitt første approberte stevene. Ikke mange som debuterer på approberte stevner med distansen 400 m fri, men Joakim gjorde det med stil. Han er velding fornøyd med dagen og gleder seg allerede til neste stevne.

Julie tok sitt og Radøy Symjeklubb sitt første gull på approbert stevne. Hun liker lange distanser og holdt bra hele veien. Klarte sluttiden 5:38:87 som er pers med 9 sekunder. I morgen reiser Julie på Låmø kvalik stevne i Arna. Da er det to dager med øvelsene 100 butterfly, 200 bryst, 200 medley og 200 meter rygg som står på programmet. Hun gleder seg til dette. Hun har trent mye sammen med Arna SLK så dette blir nesten som en konkurranse på hjemmebane.

Vi ser frem til en sesong der vi i Radøy Symjeklubb skal ha med flere svømmere på approberte stevner enn vi noen gang har hatt med. Klubben har det siste året hatt en oppsving så vi gleder oss til resten av året.

Stengt for kommentarer.