Tryggivann Svømmekurs 2016.

Tryggivann Svømmekurs 2016.

Kristine

Svømmeskolen drives etter modellen til Norges Svømmeforbund og organiseres gjennom Tryggivann.no . I januar 2016 starter vi opp med kurser på forskjellige nivåer. Det er fra disse kursene vi skal rekruttere inn i svømmeklubben. Veien inn i svømmeklubben er gjennom våre kurser. I januar blir det derfor ikke noe inntak i svømmeklubben. 

Svømmeskolen har nå lagt ut kurs som har ledige plasser på tryggivann.no. Vi har kurser fra mandag til torsdag, så det er viktig å velge kurset som passer for deg. Kursene vi har oppstart på i januar er: Hval, Skilpadde, Pingvin, Selunge og Ungdom (10-14.år).

Ungdom er et kurs der vi ønsker inn barn mellom 10 og 14 år som ønsker å lære seg crawl og rygg svømming for senere å komme inn i svømmeklubben. Eneste kravet vi har er at barne er komfortabel med å dykke, se under vann og kan flyte. Resten av ferdighetene skal vi lære sammen.

Viktig at når vi melder på barna at de havner på riktig nivå slik at vi får jevne grupper som jobber på samme nivå.

Hvordan velge kurs:

  • Er barnet komfortabelt med å ha hodet under vann med øynene åpne uten svømmebriller? Nei: Meld på Hvalmerket Ja: Videre til neste spørsmål.
  • Kan barnet hente gjenstand på 1m. dypt vann uten svømmebriller? Hopper fra bassengkanten alene? Nei: Meld på Hvalmerket Ja: Videre til neste spørsmål.
  • Kan barnet flyte på mage og rygg uten hjelp i minst 15 sek (med ørene under vann uansett posisjon)? Nei: Meld på Skilpaddemerket Ja: Videre til neste spørsmål.
  • Kan barnet svømme crawl beinspark på mage og rygg over 10 m uten hjelp?  Nei: Meld på Pingvinmerket Ja: Videre til neste spørsmål.
  • Kan barnet svømme 15 m crawl og 15 m ryggcrawl ? Nei: Meld på Selungemerket Ja: meld på selunge.

For å melde på kurs må du opprette en konto på tryggivann.no og melde på der.

Er det no du lurer på så send mail til frode.ynn@hotmail.com så tar jeg kontakt.

Frode Ynnesdal, Svømmeskoleansvarlig.

Stengt for kommentarer.