Oppstart høst 2015

Oppstart høst 2015

Onsdag. 2. september er vi igang med svømmeskolen og svømmeklubben. Oppmøtetider til de forskjellige svømmerne finner du under treningstider.

Svømmeskolen er fylt opp med 12 svømmere på grunnkurs og 7 svømmere på videre gående kurs. De yngste er 2010 modeller. I år så er det Chalotte Kvinge Dalland og Hans Kristian Tangen som er instruktører på grunnkurset. På videregående kurs er det Kristine Born og Frode Ynnesdal som er instruktører.

Svømmeklubben i år er større en den har vært på flere år. Vi er nå til sammen over 90 svømmere. I år tilbyr vi de tre banene som har kommet lengste en treningsøkt som består av landtrening og svømmetrening. Dette for å bygge litt mer styrke og jobbe med skadeforebyggende oppvarming.

På trenersiden har vi i løpet av våren kurset 3 trenere med trenerkurs og en med instruktør grunnkurs. Vi har også fått inn en ny trener Kristine Born som vi gleder oss til å få med i trenerteamet.

Føler vi hevet oss ett hakk i fjor, men i høst står vi enda bedre rustet og det håper vi vil gi en god effekt.

Vi hadde i fjor en god del svømmere med på uapproberte stevner og håper å få enda flere med oss i år. I vår hadde vi også på det meste 4 stk svømmere med oss på approbert stevne i vår. Avsluttet med en tur til Førde. Vi har nå flere svømmere som er gode nok til å være med på approbert stevner så vi håper det tar steget videre og blir med oss. Reiser på første approberte stevne i Haugesund 12-13 september.

Stengt for kommentarer.